Ve vlastní šťávě
Vařit z lesa, na ohni a vytvořit každou součást jídla sám jsou ty nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Vaření na ohni a z plodů lesa získává na popularitě nejen u skautů a ve skandinávských restauracích. Své o tom ví i uskupení kuchařů z několika pražských restaurací nazvané ZE MĚ projekt. Na svých pop-upech bourají celé kusy zvěřiny a vytvářejí z nich neotřelé kombinace ve spojení s divokými bylinami, vlastnoručně upečeným chlebem i dlouhá léta fermentovanými omáčkami.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete, říká český majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu
Ve vlastní šťávě
-
Vaření v páře a recepty na přání posluchačů
Kuchařské čarování
-
Ostré a přímé chutě. To jsou specifika zabíjačky ve Slezsku
Pochoutkový rok
-
Pochoutky s Klárou Doležalovou
Pochoutky na talíři
-
Svíčková s karamelem na ohni
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Bramborové šišky s opečenými meruňkami, vše přelité máslem. Oranžové ovoce, které Češi prostě milují
Vaříme s Habadějem
-
V Ostravě můžete zjistit, jaká je opravdová maďarská kuchyně
Křížem krajem