Pochoutkový rok
Ostré a přímé chutě. To jsou specifika zabíjačky ve Slezsku
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jací lidé, takové jídlo. Jestliže se o obyvatelích Slezska říká, že jsou tvrdí a upřímní, platí to i o zvyklostech při vaření. Rafinované recepty či kombinace protichůdných chutí a dlouhé vyvařování tady v minulosti příliš neobstály. Ani při zabíjačkách.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Připravit tradiční slovinský dezert doma prý není nic těžkého...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ
Ve vlastní šťávě
-
Luštěniny rostou na každém kontinentu, kromě Antarktidy
Kuchařské čarování
-
Polévka z raků (recept z roku 1900)
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Kuřecí játra s pórkem. Připravte si skvělý pokrm kombinující dvě výrazné a nezaměnitelné chutě
Vaříme s Habadějem