Vaříme s Habadějem
Kuřecí játra s pórkem. Připravte si skvělý pokrm kombinující dvě výrazné a nezaměnitelné chutě
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Ať už použijete k vaření vepřová, telecí či drůbeží játra, vždy z nich dokážete připravit skutečnou lahůdku. Kombinace jater s výraznou chutí pórku je neopakovatelná a všichni strávníci ji ocení.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečená kachní prsa se švestkovou omáčkou. Česká klasika dotažená skvělou omáčkou téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Náš jídelníček může obohatit nepřeberná spousta divoce rostoucích plevelů
Poradna
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Lokše s kachními játry. Vyzkoušejte recept Šárky Koprdové, který ocení celá rodina
Pochoutkový rok
-
Uzené maso s křenovou omáčkou podle receptu z roku 1902
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady