Pochoutkový rok
Jak zabránit vytékání marmelády při pečení? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Abychom se vyhnuli tomu, že při pečení buchet, šátečků nebo koláčů nám bude marmeládová náplň vytékat, je dobré použít kvalitní marmeládu. Nejlépe tedy tu domácí, která je dostatečně hustá.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
3 věci, díky kterým se vám vždy povedou plněné šátečky podle cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Upečte rodině kuře s kůrčičkou, která se stoprocentně povede dozlatova
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Žampiony zmrazte, usušte nebo je naložte. Chutnat budou v každém případě
Babské rady
-
Čím si zdravě namazat pečivo?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování