Dva na Dvojce
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
Dvojka
Mnozí pěstitelé řeší rok co rok otázku, jak zpracovat tunu cuket, která se jim urodila na zahrádce. Kuchař a pedagog Jiří Šedivý uklidňuje. „Cuketa je neuvěřitelná v tom, jak různorodě se dá zpracovat. Nasladko i naslano. Navíc je zdraví prospěšná.“ Kterou odrůdu je možné jíst zasyrova a která je vhodná do salátů? A jsou cukety opravdu jedovaté?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Polovinu české roční spotřeby cukru vyrobí cukrovar v Českém Meziříčí. Teď zpracovává loňskou úrodu
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Ohlédnutí za chřestovými slavnostmi a tipy pro domácí grilování
Kuchařské čarování
-
Vaše každodenní inspirace: Vysoce zpracované potraviny
Káva o čtvrté
-
Chytila jsem na pasece motýlka, zpívá Helena Vondráčková. Originál je od Dusty Springfield
Písničky z cizí kapsy
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání