Pochoutkový rok
3 věci, díky kterým se vám vždy povedou plněné šátečky podle cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Když pečeme šátečky, kapsy nebo jiné plněné sladké pečivo, určitě nechceme, aby nám při pečení vytekla marmeláda ven. Aby se tak nestalo, musíme vědět několik důležitých věcí, které rozhodují o povedených šátečcích.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rum do těsta na buchty nepatří, tvrdí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Italská kuchyně není jen pizza a těstoviny
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Vařte s námi
-
Tvarohové lívanečky si zamilujete. A můžete na ně chodit postupně celé odpoledne. Pokud tedy zbudou
Vaříme s Habadějem
-
Mýty o hubnutí ho značně komplikují
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Velikonoční svátky se blíží a pečení mazanců, beránků a dalších pochutin v těchto dnech vrcholí
Zprávy pro Královéhradecký kraj