Pochoutkový rok
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Bochníček je vlastně takovou sekanou nebo haší pečenou v pekáčku naplocho z vařeného nebo pečeného masa. Je plný chutí, vláčný a jednoduchý na přípravu. V Doudlebech v jižních Čechách k němu tradičně dělají jejich lehký bramborový salát, kam se mimo jiné přidává kmín. Je to velká dobrota.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nádhera na řezu i v ústech. To je bramborová roláda s uzeným od Jaroslavy Akii Rouchovanský Komoňové
Pochoutkový rok
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu
Kuchařské čarování
-
Recept z Dámské jízdy: Salát z kysaného zelí
Dámská jízda
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady