Pochoutkové Vánoce
Zdeněk Pohlreich: Kapry jsem prodával čtyři roky a je to jedna z nejtvrdších věcí, co jsem dělal
Ostatní také poslouchají
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce
-
Vánoce u Kinských: Kapří filety na přepuštěném másle, modlitba a promyšlené dárky
Pochoutkový rok
-
Vánoční klasika podle kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Na Vánoce dbám na výběr ryb a rozdělení práce
Pochoutkové Vánoce
-
Pivo se u nás pilo jen o svátcích. Ani svíčková není jednoznačným králem, říká historik stravování
Host do domu
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to
Ve vlastní šťávě
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada