Pochoutkové Vánoce
Jan Punčochář: Den před Štědrým dnem soutěžíme s kamarády o nejlepší bramborový salát
Pochoutkové Vánoce

Rádio vašeho kraje
„Z experimentů jsem už vyrostl. Chtěl jsem udělat pomeranč, který bude chutnat jak buvolí mozzarella s rajčaty, ale to je samozřejmě blbost,“ svěřuje se v rozhovoru šéfkuchař.
Patrik Rozehnal
Ostatní také poslouchají
-
„Největší nástraha je pro mě jídlo.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nástrahách
Omeletky
-
Porotce soutěže MasterChef Jan Punčochář: K řízku přidejte do trouby i krajíc chleba
Blízká setkání
-
Petr Vodička: Vraždy jako z pohádky
Tip mujRozhlas
-
Kolegyně Světlana Lavičková se vydala do restaurace U Šemíka, kterou nalezneme na pražském…
Rozhlas u plotny
-
Raymond Chandler: Hluboký spánek
Četba na pokračování
-
Čerstvá mozzarella je chuťový orgasmus, který bychom si měli...
Glosa Pavla Maurera
-
Host: Eva Filipová, autorka kuchařek a knih o etiketě a životním stylu
Noční Mikrofórum
-
Moderuje Jana. Host: šéfkuchař Jan Punčochář. Chuť - jestli rádi jíte, je dnešní díl přesně…
Klub Rádia Junior
-
Seriál k 90. výročí. Recept: Kuřecí závitky s mozzarellou. Spotřebitelský servis, tentokrát na…
Apetýt