Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Politické elity stále konzervativnější. Smolná lidovecká témata. Macronovy ambice v obraně Ukrajiny. Rusové masově unášejí ukrajinské děti. Předělají je na vojáky a pošlou padnout. Visegrádská čtyřka ve víru konspirací. Zemřel Černý panter, který změnil Izrael.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Momenty. V čem se liší názory občanů od názorů českých politických představitelů? Jo jaké míry podléháme konspiračním teoriím a co si můžeme vzít z nedávného projevu francouzského prezidenta Macrona. Nejen o těchto otázkách budeme hovořit v následujících minutách v nedělním vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jejichž poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • PS ve středu schválila návrh zákona, který významně posunul dosavadní právní úpravu soužití homosexuálních párů v ČR. Na místo registrovaného partnerství se hovoří o partnerství, ale nikoli o manželství těchto lidí a mění se také jejich možnost adopce dětí. Navrhovatelé zákona proto byli na tiskové konferenci s výsledkem hlasování spokojeni, i když nedosáhli všeho. S komentářem přichází publicista Jan Vávra.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají