Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Vláda s valorizací penzí spoléhá na shovívavost Ústavního soudu ČR. Omlouvání jako laciná politická figura. Na sjezdu Pirátů se bude hrát i o další účast ve vládě. Svět je plný dluhů. Izraelci si začali kupovat zbraně. Poprvé v dějinách. Evropští bankéři dusí zbrojaře. A pošilhávají po zlatých časech s Putinem.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Populární moravskoslezský hejtman Ivo Vondrák zakládá nové hnutí. Vláda s valorizací penzí spoléhá na shovívavost Ústavního soudu. Omlouvání jako laciná politická figura. Na sjezdu Pirátů se bude hrát i jeho další účast ve vládě. Svět je plný dluhů. Izraelci si začali kupovat zbraně poprvé v dějinách. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Bývalý hejtman Moravskoslezského kraje zvolený za ANO Ivo Vondrák zakládá nové hnutí OK osobnosti pro kraj. V nadcházejících krajských volbách bude spolupracovat s hnutím STAN. Jejich cílem je získat minimálně 10 procentní podporu voličů. Vondrák to dnes řekl novinářům v Ostravě při představení nového hnutí. Ambicí je, aby se uskupení kandidující pod názvem Starostové a osobnosti pro kraj podílelo na vedení kraje, v jehož čele stál Vondrák od roku 2016 do loňského června. Vondrák bude lídrem kandidátky. No a ve studiu už vítám komentátora ČRo Ondřeje Konráda. Dobrý den.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají