Náš příběh
Před covidem pracoval v Jaltě na Václavském náměstí, teď si na jeho jídlech pochutnávají senioři v Domově Clementas
Náš příběh
Plzeň
Šéfkuchařem byl před covidem, je jím i teď. Jen místo prestižní kuchyně v hotelu Jalta v Praze vede kuchyni v domově pro seniory Clementas v Janovicích nad Úhlavou. Takový je příběh Pavla Štěpánka.
Jitka Englová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Salát z pečené červené řepy od Romana Janouška ochutnávala Vendula Svobodová
Pochoutky na talíři
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
829. schůzka: Král železnic
Toulky českou minulostí
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Jarní recepty s čerstvým lupením
Kuchařské čarování
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha