Pochoutky na talíři
Salát z pečené červené řepy od Romana Janouška ochutnávala Vendula Svobodová
Pochoutky na talíři
Region
Za dalším receptem jsme se vydali legendární restaurace u prvorepublikové plovárny Jureček v Říčanech u Prahy. Restaurace se jmenuje stejně jako plovárna a v tamní kuchyni šéfuje Roman Janoušek. Vrchní degustátorskou se tentokrát stala Vendula Svobodová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Host: Sanjiv Suri, restauratér, podnikatel a mecenáš
Hovory
-
Zadělávané zbytky ze skopové pečeně podle Ludmily Dobrovolné
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Houbařská poradna s Jiřím Rothem
Host Dopoledního expresu
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 9. 2022
Pochoutkový rok
-
Roman Vaněk - šéf Pražského kulinářského institutu
Tandem
-
Ovocný dezert z Jadranu
Vařte s námi
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha