Kuchařské čarování
Jak v kuchyni využívat rozličné koření, bylinky, listy a semena
Kuchařské čarování
České Budějovice
Důležitou součástí jídla, která často určuje jeho charakter, je koření. Kuchaři mohou využívat rozličné druhy koření, bylin, listů a semen. O některých z nich mluví ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídla z mletého masa a tipy na jeho kombinace s jinými surovinami
Kuchařské čarování
-
Koriandr, afrodiziakum z Tisíce a jedné noci, povzbudí trávení a pomůže při detoxikaci
Přírodní lékárna
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Česnek a cibule: Tahle téměř nerozlučná dvojice má své oprávněné místo v kuchyni
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Koriandr: sluší asijským pokrmům a patří i do pečiva
Na vidličce Romana Pauluse
-
Při dochucování jídel sójovou omáčkou, kečupem, hořčicí nebo majonézou používejte rozum
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou