Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Při dochucování jídel sójovou omáčkou, kečupem, hořčicí nebo majonézou používejte rozum
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Region
Jídlo často dochucujeme různými omáčkami a ingrediencemi. Část z nich používáme zejména v létě ke grilovaným jídlům. Doktorka Kateřina Cajthamlová nám poradila, jak vybrat kvalitní sójovou omáčku, hořčici, kečup a majonézu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
-
Význam jehněčích a skopových produktů v jídelníčku
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Nejlepší hřibové karbanátky pro všechny milovníky hub usmažil Milan Dymák ze Zlína
Pochoutkový rok
-
Veganská zeleninová směs
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kuchařská inspirace z arabského světa
Kuchařské čarování
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
Pojizerský bandorák se zelištěm
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna