Kuchařské čarování
Jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů
Kuchařské čarování
![Jehněčí maso je skvostné a dnes je už dostupnější. I od našich chovatelů se dá koupit s jistotou nejvyšší kvality](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/jehneci_maso_je_skvo_210326-102922_jgr.jpg?h=0ff54042&itok=yzVh7MeD)
České Budějovice
Samé mladé maso vybral jako téma svého Kuchařského čarování Petr Stupka. Nabídne recepty na jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů, připomene světoznámé pokrmy i lidovou tradici na jihu čech a na závěr přidá sladký francouzský dezert rum baba.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Jack London: Tulák po hvězdách
Četba na pokračování
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 2. 2024
Pochoutkový rok
-
Vánoční rybí polévce podle rodinného receptu propadla Vilma Cibulková
Pochoutky na talíři
-
127. schůzka: Markrabě
Toulky českou minulostí
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Rozárka a velké dobrodružství
Hajaja