Kuchařské čarování
Jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů
Kuchařské čarování
České Budějovice
Samé mladé maso vybral jako téma svého Kuchařského čarování Petr Stupka. Nabídne recepty na jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů, připomene světoznámé pokrmy i lidovou tradici na jihu čech a na závěr přidá sladký francouzský dezert rum baba.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Maršálkovy sádlové bochánky se slanými arašídy
Pochoutkový rok
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Vaše každodenní inspirace: Dámské spodní prádlo - od pohodlí k sebevědomí
Káva o čtvrté
-
Proč zařadit ananas do jídelníčku? Předchází zažívacím potížím a pomůže i s hubnutím
Babské rady
-
Říše znaků. O původu jazyka i jeho zániku. Kde se mluví jazykem tok pisin?
Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů
-
Strakatý pás. Sherlock Holmes řeší záhadné úmrtí mladé dívky na rodinném venkovském sídle
Povídka na sobotu
-
38. schůzka: Pondělí 28. září 935, časně ráno, Stará Boleslav
Toulky českou minulostí
-
Z pražského zátiší. Zdeněk Řehoř a Jana Hlaváčová v rozhlasové hře na motivy povídky Jakuba Arbesa
Hra na neděli