Kuchařské čarování
Poslové jara v kuchyni, kouzla s vejci a sladká omeleta Monako
Kuchařské čarování
České Budějovice
Kopřivy, bršlice, medvědí česnek a další bylinky ovládnou Kuchařské čarování. Kulinář Petr Stupka se totiž zaměří na posly jara v kuchyni. K tomu přidá několik kouzel s vejci a recept na sladkou a věhlasnou specialitu, omeletu Monako.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Inspirace pro velikonoční vaření a pečení
Kuchařské čarování
-
Ve dne studuju a v noci peču, říká vítěz soutěže Peče celá země Vojtěch Vrtiška
Pochoutkový rok
-
„Posluchačce se zdálo, že jsem se s ní prala o manžela.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nervech
Omeletky
-
Smysl mého lidového vaření lidé pochopili, už se neospravedlňuju, říká Láďa Hruška a přidává recept
Alex a host
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Babiččiny motánky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání