Vaříme s Habadějem
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
![Dančí karbanátky s mysliveckou omáčkou podle Lucie Micanové](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/78d0f65cf682c50d8edae60eca78c3ee.jpg?h=65d0f087&itok=bUe6jQ8S)
Hradec Králové
Karbanátek je druh hlavního jídla obsahující ve většině případů maso, ale také ho obsahovat nemusí. Jedná se o soudržnou směs například nasekaného a rozemletého masa, sýru s dalšími ingrediencemi, jako je rozemleté pečivo, různé druhy zeleniny (cibule, česnek, kapusta atd.) a koření. Ze směsi se udělají placičky, které se smaží na pánvičce či ve fritovacím hrnci.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si podle našeho receptu krůtí karbanátky s kapustou. Všichni u stolu budou určitě spokojeni
Vaříme s Habadějem
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Veganská zeleninová směs
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie
Zdraví v cajku
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Veganství a vegetariánství, jsou dnes nová náboženství?
Vertikála
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování