Přírodní lékárna
Koriandr, afrodiziakum z Tisíce a jedné noci, povzbudí trávení a pomůže při detoxikaci
Přírodní lékárna
České Budějovice
Koriandr je v české kuchyni známý hlavně díky semínkům, která se používají jako koření. Ve světě se ale užívá hojně jako bylinka. Čerstvé listy připomínají plochou petrželku, objevují se především v asijské a latinsko-americké kuchyni. Mletý koriandr je pak důležitou ingrediencí kari koření.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Koriandr: sluší asijským pokrmům a patří i do pečiva
Na vidličce Romana Pauluse
-
Mořské řasy pomohou při každé nemoci, velký vliv mají v prevenci a zaléčení rakoviny
Přírodní lékárna
-
Cibulačka, cibulový koláč, cibulová marmeláda. Recepty a zajímavosti s vůní cibule
Kuchařské čarování
-
Tajemství rodu Becherů proslavilo Karlovy Vary po celém světě. Poodhalit ho můžete v tamním muzeu
Výlety
-
Šmelhaus
O původu příjmení
-
Hlídat teplotu, správně míchat a hlavně kořenit. Špekáčky...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Onen Svět patří přírodě. V rezervaci se daří rašeliništím a...
Česko – země neznámá
-
Rozinky jsou zdrojem energie a vitamínů. Pomáhají i při ochraně ústní dutiny
Babské rady
-
Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť
Abeceda potravin