Na vidličce Romana Pauluse
Koriandr: sluší asijským pokrmům a patří i do pečiva
Na vidličce Romana Pauluse
Dvojka
Koriandr může vzdáleně připomínat kopr, ale chuťově se tyto bylinky srovnat nedají. Koriandr je výraznější, čehož využívá především asijská kuchyně. Jak ale doplní šéfkuchař Roman Paulus, s koriandrem můžete experimentovat i při pečení pečiva.
Roman Paulus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Koriandr, afrodiziakum z Tisíce a jedné noci, povzbudí trávení a pomůže při detoxikaci
Přírodní lékárna
-
Kukuřice: Jako popcorn ji znají všichni
Na vidličce Romana Pauluse
-
Masové kuličky v kari omáčce. Recept Romana Pauluse na exotiku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť
Abeceda potravin
-
Jak v kuchyni využívat rozličné koření, bylinky, listy a semena
Kuchařské čarování
-
Dejte si pozor na fusion kuchyni, varuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Jak na krtka, co na něj platí? S Kristiánem Kornerem jsme probrali i aktuální práce na jarní zahradě
Poradna
-
Hubnutí i radost jídla jsou úzce spojené s chutěmi. Některé z nich jsou dokonce návykové
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok