Glosa Pavla Maurera
Zážitková gastronomie nemusí být luxus. Smyslovým zážitkem je i domácí, s láskou chystané jídlo
Glosa Pavla Maurera
Zážitková gastronomie nemusí být luxus. Smyslovým zážitkem je i domácí, s láskou chystané jídlo
Radiožurnál
Pavel Maurer ve své glose upozorňuje na to, že tzv. zážitková gastronomie se nemusí nutně odehrávat v drahé restauraci. Jde o komplexní smyslový zážitek – který stejně tak zažijete třeba na chalupě nebo ve vlastní kuchyni.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Česnečka za deset korun, řízek za padesát. Pavel Maurer navštívil bufet s nízkými cenami jídel
Glosa Pavla Maurera
-
Markovič byl světově výjimečný kriminalista. Vrazi měli chuť se mu svěřit, popisuje scenárista série
Host Lucie Výborné
-
Amuse Bouche: Co to je? Speciální jednohubka na zkoušku
Na vidličce Romana Pauluse