Na vidličce Romana Pauluse
Amuse Bouche: Co to je? Speciální jednohubka na zkoušku
Na vidličce Romana Pauluse
Dvojka
Jedná se o pokrm takříkajíc na zkoušku, nebo chcete-li dárek šéfkuchaře. Tímto způsobem restaurace často testují, co nového do menu přidají. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Roman Paulus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Špenát: Je plný chutí a vitamínů
Na vidličce Romana Pauluse
-
Opačný pohled na pohostinství: Co všechno si myslí číšníci a...
Glosa Pavla Maurera
-
Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Salát s kapřími kousky a koprovým dipem vychválil Pavel Nový
Pochoutky na talíři
-
Hospodský tatarák podle Romana Pauluse
Pochoutkový rok
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Tip