Glosa Pavla Maurera
Proč se vyplatí si za kvalitní vejce připlatit? Odpověď zná Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Drtivá většina vajec prodávaných ve velkoobchodech pochází od slepic z velkochovů, které většinou za celý svůj život neopustily klec dva krát dva metry. Proč je to špatně? A jak poznat kvalitní vejce od spokojené slepice?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Znáte nejtypičtější český fast food? ptá se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Pomlázka je od slova omlazení. Podle etnoložky nemá nic společného s výpraskem
Host do domu
-
Vejce: Jak udělat správné volské oko
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jaké netradiční dekorace můžeme připravit pro Dušičky či Halloween
Dámská jízda
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Slepičí epidemie: proč jsou velkochovy riziko?
Vinohradská 12
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Kolik vajec snese slepice za rok a jak probíhá líhnutí kuřat?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu