Glosa Pavla Maurera
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř, nabádá Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Není kebab jako kebab! Ptejte se, jaké maso je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu
Na vidličce Romana Pauluse
-
Kotlety můžete upravit na mnoho způsobů. Zkuste je na paprice se žampióny, ochutnáte velkou lahůdku
Vaříme s Habadějem
-
Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu
Kuchařské čarování
-
Pálivé kuře na citrónech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Martha Issová upekla syrský kebab z mletého masa a připravila...
Pochoutky na talíři
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou