Zápisník zahraničních zpravodajů
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
Turecký kebab dobyl Německo
Radiožurnál
Přemýšlíte, co dnes k obědu? Co takhle dobré grilované maso – döner kebab? Mohutný kužel voňavého masa, ze kterého šikovný chlapík odřezává grilované kousky, je dnes v Evropě jedním z nejrozšířenějších fast foodů. V sousedním Německu se takhle denně spořádá na 300 tun masa. Podíváme se proto do jedné berlínské restaurace, kde bylo maso v rozkrojeném chlebu před 40 lety naservírováno poprvé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Není kebab jako kebab! Ptejte se, jaké maso je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Kočičí drápek
Černá sanitka a jiné děsivé příběhy
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Čínská specialita
Černá sanitka Druhá žeň