Zahrádkářské tipy
Jako když popíjíte likér. Tak chutnají některé druhy asijských hrušek
Zahrádkářské tipy
Region
Žluté, zlatohnědé nebo hnědé plody plné šťávy překvapí svou chutí. Je úplně jiná, než u našich hrušek. Naši (nashi) plodí brzy po výsadbě a pokud množství plodů nebudete regulovat, sklidíte sice hodně, ale velmi malých plodů. Pokračuje Ivan Dvořák z časopisu Zahrádkář:
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mochyně jsou nejen na ozdobu, ale i k jídlu. Pozor ale na ten správný druh, nespleťte se
Zahrádkářské tipy
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Grenadýrmarš podle Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Udělejte si hody z jahod!
Kuchařské čarování
-
Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů
Ve vlastní šťávě
-
Vyšperkujte chuť jahodové marmelády a přidejte do ní rebarboru, doporučují Babské rady
Babské rady
-
Sražený krém a připálená omáčka. Nic není ztraceno, takhle to napravíte
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Zkuste letos s kraslicemi experimentovat, radí Monika Brýdová
Dámská jízda