Pochoutkový rok
Vynikající oběd za pár korun: grenadýrmarš podle Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Stačí pár surovin, abyste byli šťastní a dokonale zužitkovali zbytky. Zbyly vám těstoviny a brambory? Smíchejte je a okořeňte. Celému pokrmu dá rakousko-uherskou tečku chuť osmažené cibulky. Je to jako byste jedli lehké bramborové knedlíky se zlatavou cibulkou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Těstoviny zapečené se sýrem a se špenátem. Pravá Itálie na českém jídelním stole = spokojenost jistá
Vaříme s Habadějem
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Žampiony zmrazte, usušte nebo je naložte. Chutnat budou v každém případě
Babské rady
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
V historii byla cibule vždy velmi váženou zeleninou a někde fungovala i jako platidlo
Zelené světy
-
Pochutiny na svátečním stole. Pozor na přemíru soli, radí dTest
Dva na Dvojce
-
Kolegyni Pavlu Jelínkovou zajímalo jak to vypadá na gastronomickém šampionátu. Zašla si za…
Rozhlas u plotny
-
Recepty na svatomartinské posvícení
Kuchařské čarování