Zahrádkářské tipy
Mochyně jsou nejen na ozdobu, ale i k jídlu. Pozor ale na ten správný druh, nespleťte se
Zahrádkářské tipy
Region
Oranžovými lampionky mochyní se zdobí věnce. Žlutooranžové kuličky s křidélky vídáme na zákuscích. Dobře vypadají ty i ty, ale kuličku jen druhých zmíněných můžeme sníst. Co svou chutí připomíná? Poví nám to Ivan Dvořák z časopisu Zahrádkář.
Jolana Nováková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zdecimoval obaleč jablečný vaši letošní úrodu jablek? Zkuste mu v tom příští rok zabránit
Zahrádkářské tipy
-
Víte, jaký je rozdíl mezi mravencem a termitem? Teď už si je nespletete
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Věděli jste, že moučný červ barbecue má jen devět kalorií?
Glosa Pavla Maurera
-
Hokaido, máslová nebo špagetová. Co uvařit z dýně? A z které je výborný džus?
Dva na Dvojce
-
Hana Hosnedlová: Zuby
Rozhlasový sloupek
-
Česnekový krém s kokosem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Husí sádlo může mít i protizánětlivé účinky, potvrzuje internista
Co vás zajímá
-
Kaki je hvězdou předvánoční nabídky ovoce. Nepropásněte ho, dá se využít na mnoho způsobů
Přírodní lékárna
-
Vše, co chcete a potřebujete vědět o pěstování rajčat
Zelené světy