Ve vlastní šťávě
Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Pozdně podzimní sezona nenese jen jablka, hrušky a víno, které už jsou z většiny uskladněné ve vhodných sklepích – pro rozšíření chuťových obzorů se vyplatí nakouknout do městských džunglí. Sběrem méně tradičních plodů se zabývá Denisa Šimlová, která se s nadšením o svoje vědomosti dělí prostřednictvím blogu Divoženka v kuchyni a kurzů kvašení.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výroba pralinek je alchymie, každá desetinka stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová
Ve vlastní šťávě
-
Vztahy matek a dcer: Jsou matky odpovědné za všechna trápení, která se nám dějí?
Diagnóza F
-
Kolínský gang. Neuvěřitelný příběh typického „delikventa“ konce 90. let a jeho kumpánů
Kriminálka
-
Scifi: Válka v nebi
Digitální spisovatel
-
Někdy mám provinilý pocit z toho, že se tak dobře bavím a říkám tomu práce, přiznává Marek Eben
Host Lucie Výborné
-
Chladnokrevně. Motiv liberecké vraždy překvapil i zkušené kriminalisty
Historie českého zločinu
-
Sorrentino, Capote. Četba s hvězdičkou na Vltavě není vhodná pro děti, mladistvé a cudné
Četba s hvězdičkou
-
Paměti katovské rodiny Mydlářů v Praze
Tip mujRozhlas