Ve vlastní šťávě
Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Pozdně podzimní sezona nenese jen jablka, hrušky a víno, které už jsou z většiny uskladněné ve vhodných sklepích – pro rozšíření chuťových obzorů se vyplatí nakouknout do městských džunglí. Sběrem méně tradičních plodů se zabývá Denisa Šimlová, která se s nadšením o svoje vědomosti dělí prostřednictvím blogu Divoženka v kuchyni a kurzů kvašení.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Příběh skořice: jak se z kůry divokého stromu stane voňavé koření?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Vyráběl víno, ale byl z toho bolehlav. Příběh o jednom vykukovi z Miroslavi v podání Zdeňka Junáka
Srdcovky Zdeňka Junáka
-
Hrníčkové jablečné lívance Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Plněná pečená jablka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Sklizeň jablek bude letos zřejmě nejnižší za posledních šest let. Z českého jablka se stává vzácnost
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Podzimní střih rostlin, tipy na posezení pod jabloněmi i oplocení zahrádky
Zelené světy
-
Denně jedno jablko, k doktoru daleko
Co vás zajímá