Babské rady
Vyšperkujte chuť jahodové marmelády a přidejte do ní rebarboru, doporučují Babské rady
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Abyste nemuseli nést nepříjemné důsledky konzumace jahod, jako je osypání, stačí, když jahody smícháte s medem nebo smetanou. Pokud se pustíte do jahodové marmelády, vězte, že její chuť vylepší rebarbora.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vaříte květák nebo kapustu? Přidejte k zelenině ocet a zbavte se nepříjemného zápachu
Babské rady
-
Jak sušit přebytky ovoce z vaší zahrady radí Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Upadla vám při vaření ruka s kořením? Drobné katastrofy v kuchyni se dají jednoduše zachránit
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Udělejte si hody z jahod!
Kuchařské čarování
-
Perníkový závin
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
-
Vaječný vyběhlík s jablky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: V zajetí chuťových stereotypů
Ve vlastní šťávě
-
Jahody jsou ovoce královské a ovoce lásky. Čas na tvarohové knedlíčky s omáčkou z jahod je tu
Vaříme s Habadějem