Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Klobásy, koleno, guláš. Jak jsou na tom restaurace v turistických destinacích?
Ve vlastní šťávě
![Kritická situace českých restaurací v turistických destinacích - menu](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03436819.jpeg?h=b33b0133&itok=Qo0xJcZj)
Radio Wave
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak jsem poznal svět (1/4). Kdo je dnes cestovatel?
Cestovatel
-
S cestovatelským kufříkem v Luhačovicích - nejen po stopách Čapka, Jiráska nebo Jurkoviče
Na cestách s Petrem Voldánem
-
Kdo se vydá do Rychlebských hor, musí se spolehnout sám na sebe, říká autor projektu Via Czechia
Host Radiožurnálu
-
Výletní tip Ladislava Zibury: Poznejte zadumané Jeseníky. Je tam krásná příroda i Vinzenz Priessnitz
Tip
-
Loni na vozíku, dnes pěšky na Velkou Javořinu. „Chce to jenom chtít,“ říká poutník na Stezce Českem
Reportáže Radiožurnálu
-
I na Manhattanu můžete narazit na lahve českých vinařů. Jako...
Glosa Pavla Maurera
-
Prolomit vlny: Ve 28 letech v menším, horším a dražším bytě než v prváku na vejšce
Prolomit vlny
-
14/8 Kája Dreher
Morava, krásná zem