Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Jak na hospodaření v domácnosti aneb Ne zbytečným odpadům
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Jak na hospodaření v domácnosti aneb Ne zbytečným odpadům
Radio Wave
O zpracování zbytků v kuchyni dnes mluví kdekdo a trend správného zacházení s odpadem je bezpochyby žádoucí a zdravý. Ale podobně jako si člověk, který se rozhodne sportovat, někdy svoje předsevzetí odbyde tím, že si koupí novou teplákovou soupravu, dost lidí si i z tohoto trendu vybírá vlastně jen nálepku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Na čem vařit?
Ve vlastní šťávě
-
Minus 150 °C? Žádný problém, říkají svorně otužilci, kteří...
Dopolední expres
-
Jarní očista organismu má svá pravidla. Tělo zbytečně nezatěžujte
Doktorská rada
-
Problém s plastovými odpady pokutami nevyřešíme. Stát by měl pozitivně motivovat, tvrdí Nováková
Interview Plus
-
Zdena Kolářová: Řemeslníci
Rozhlasový sloupek
-
Jde uklízet bez „tvrdé chemie“? „Přidejte na teplotě, času působení, mechanické síle,“ radí ekolog
Souvislosti Plus
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové