Ve vlastní šťávě
Majitelka veganské mikropekárny: Nejtěžší je napodobit recepty mojí mámy obsahující šest vajec
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Ve vlastní šťávě jsme tentokrát mluvili s Marcelou Dulanskou, majitelkou malé veganské pekárny. Řešili jsme, proč a jaké zvolila místo pro svůj speciální podnik, jak začínala bez své provozovny i jaké jsou nevýhody sdílených kuchyní.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Host: Jan Mach
Hovory
-
Krmit v zimě ptáčky? Určitě ano, ale čím?
Vybrali jsme pro vás
-
Tip Juliany Maškrtnice: Nové Baues bistro v pražské Libni nabízí asijské fusion menu
Tip
-
Pavel Maurer: Proč kuřata chutnají jako psí granule a sýry...
Glosa Pavla Maurera
-
„Pravá česká kuchyně úplně zmizela,“ říká šéfkuchař Marek Raditsch
Host do domu
-
Veganská zeleninová směs
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Martha Issová upekla syrský kebab z mletého masa a připravila...
Pochoutky na talíři
-
O samosběry ovoce a zeleniny je stále větší zájem. V Martinicích nabízí tímto způsobem česnek
Zprávy ze Zlínského kraje