Vaříme s Habadějem
Hustá fazolová polévka je skvělá do zimy a plískanic. Zahřeje vás a dodá potřebnou sílu i energii
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak většinou doma říkáme hustým polévkám, které směle s kouskem pečiva nahradí vydatný oběd. Mezi nejoblíbenější patří například gulášová, dýňová, rajčatová, čočková a třeba i fazolová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zapečené brambory vás na talíři nikdy nezklamou. Udělejte si je se sušenými rajčaty a kuřecím masem
Vaříme s Habadějem
-
Nepravděpodobný génius Jaroslav Hašek měl matematickou paměť. Svého Švejka nosil celou dobu v hlavě
Historie Plus
-
Meteor o lepidlu ze jmelí, meteorech a rybím mase
Meteor
-
Jak přespat v mrazivém počasí pod širákem nebo ve stanu? Mistrovský kurz polárníka Petra Horkého
Mistrovský kurz
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Ženy-bohyně. Proč je luxus cítit se ženou?
Dokuseriál