Sever

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Mistr výroby Ladislav Menčík s Menčíkovou klobásou | Foto: Eva Bucharová, Český rozhlas

Ve společnosti Varnsdorfské uzeniny používají nejen své vlastní receptury, ale i ty staré, převzaté, prvorepublikové. Titulem ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO regionální produkt se pyšní salám Lužičan, tlačenka světlá i Menčíkova podkova.
Eva Bucharová

Nejposlouchanější

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Česko je země turistů. A když na výlet, tak s batohem se svačinou. Anebo s dobrým plánem, kde se zajímavě najíst.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu