Host Radiožurnálu
Výroba sýrů není věda, ale řemeslo, říká výrobce kozích sýrů, které oceňují i ve Francii
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zachraňte chuť parmazánu! Produkci kvalitního sýra komplikují klimatické změny i evropská pravidla
Reportáže Radiožurnálu
-
Žlutý, mladý, měkký, jemný, zelený. V Goudě si hrají se stářím i barvami, cílem je vždy skvělý sýr
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
Domácí sýry, tvarohy a jogurty vyrábí kvůli zdražování stále víc lidí. Využívají mléko z mlékomatů
Zprávy z jižních Čech
-
Naše krávy mají na krku obojek, jakési chytré hodinky, říká agronom moderního kravína ve Sloupnici
Věda Plus
-
Kravín na konci pekla vám vyrazí dech. Věnováno: kravám 166, 168, 237, 152...
Hovory
-
Bláboly mívají větší úspěch u publika, říká o divadle Daniela Kolářová
Host do domu
-
David Prachař o roli ve filmu Citlivý člověk: Na sklonku života se člověk vrací tam, kde nikdy nebyl
Host Radiožurnálu
-
Struktura kůže i tvar kyčlí. Pro film Úsvit maskéři vymodelovali herečce Křenkové těhotenské břicho
Seriál Radiožurnálu
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne