Sever

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Základem dobrého chleba je mouka, říká pekař z Tisé David Španbauer | Foto: Eva Bucharová, Český rozhlas

David Španbauer vybudoval v Tisé pekárnu. Chleba v ní peče žitný a pšeničnožitný. Kváskový chléb zadělává ručně v dřevěných neckách a peče ho v peci na dřevo.
Eva Bucharová

Nejposlouchanější

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Česko je země turistů. A když na výlet, tak s batohem se svačinou. Anebo s dobrým plánem, kde se zajímavě najíst.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu