Dva na Dvojce
Pro opravdu dobrý špekáček někdy stačí zajít do supermarketu
Dva na Dvojce
Dvojka
Utopenci, buřtguláš, buřty na pivu, opečený nad ohněm, na grilu… Špekáček je zkrátka stálicí české kuchyně. Jak těžké a nákladné je koupit kvalitní špekáčky? Na to se zaměřila spotřebitelská organizace dTest, která tentokrát k porovnání zařadila rovných 18 výrobků. A bylo také na čase. Poslední test špekáčků totiž v dTestu proběhl před dlouhými devíti lety. Co se za tu dobu změnilo?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pevné, dostatečně křupavé a kyselé tak akorát. Které nakládané okurky jsou nejlepší?
Dva na Dvojce
-
Vegetariánství může skončit i kvůli opečenému buřtu. Co si myslí o špekáčku Polední sirény?
Polední sirény
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Předsedkyně drůbežářské unie: Nedostatek vajec v Česku kvůli likvidaci velkochovu nehrozí
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Káva nemusí být jen horká. Naučte se osvěžující kávové speciality
Radioporadna
-
Zprávy z jižních Čech
-
Ze 7 kontrol ČOI na prodej alkoholu nezletilým v Hradci Králové a Trutnově neobstálo 6 prodejců
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Co dneska znamená důvěřovat médiím? Jsme unaveni negativními zprávami, říká Josef Šlerka
Jak to vidí...
-
Sbírá „kutiloviny“. Na českého kutila nikdo nemá, říká
Host Dopoledního expresu