Radioporadna
Hodný nebo zlý cholesterol a naše strava. Pestrost je nutná pro zachování dobrého zdraví a kondice
Radioporadna
Hradec Králové
Cholesterol je dobrý nebo zlý? A potřebujeme ho? Ano, určitě ho potřebujeme, zapojuje se do řady procesů v organismu. Je součástí buněčných membrán, některých hormonů, podílí se i na tvorbě vitamínu D, tvoří se z něj žlučové kyseliny, které pomáhají při vstřebání tuků. Prostě není toho málo. A pokud máme všechny frakce tak, jak mají být, tak je užitečný a problém není.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lydie Romanská: Kletba podle Justiny
Četba na pokračování
-
Šlachtovy tanky
Radiokniha
-
Marek Torčík: Rozložíš paměť
Četba s hvězdičkou
-
Část 1. - Předpoklady a počátky
Četba na pokračování
-
Bohumil Hrabal: Automat Svět
Povídka
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
Host Lucie Výborné
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Josef Nesvadba: Upír LTD
Tip mujRozhlas
-
Miláček
Podvečerní čtení
-
William Shakespeare. Byl skvělým hercem, divadelním podnikatelem a zdatným hospodářem
Příběhy z kalendáře