Pro a proti
Škodlivost palmového oleje je jen důsledkem nevhodného zpracování, tvrdí expert
Pro a proti
Plus
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jak udělat krém nebo polevu z bílé čokolády radí cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Pavel Maurer: Velikonoční vajíčka můžeme připravit na nespočet způsobů
Glosa Pavla Maurera
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Výživová poradna: čokoláda
Co vás zajímá
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu