Příběhy z Vysočiny
Skoro všechno, co kolem nás roste a kvete, je jedlé. Přírodovědkyně vymýšlí speciální recepty
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jedlé květy rozzáří barvou i chutí každý talíř
Pochoutkový rok
-
Květiny nepotěší jen naše oči, ale jsou také k jídlu. Jídlokvětinové rady Jany Vlkové
Radioporadna
-
Kozlíček polní nahradí salát, bršlice zase zastoupí petržel
Co vás zajímá
-
Jana Vlková: Zkuste ohromit Znojemskou pečení po kytkožroutsku
Hobby magazín speciál
-
Valašská kyselica
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Péče o cibuloviny a hlíznaté květiny, aby hezky kvetly
Poradna
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Jedlý plevel na louce a zahradě místo zeleniny
On Air
-
Péče o bezový sad se rovná péči o vinici, říká bezová farmářka
Hovory