Hobby magazín speciál
Jana Vlková: Zkuste ohromit Znojemskou pečení po kytkožroutsku
Hobby magazín speciál
Plzeň
Místo kyselých okurek dává autorka květinových kuchařek Jana Vlková do znojemské omáčky nakládané bylinky. Strávníci bývají ohromeni nezvyklými ingrediencemi i tím, jak je jídlo s nimi dobré.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Naučná stezka Petrovicko na Sedlčansku vás provede Krajem kamenů. Ohromí vás dva obří balvany
Výlety
-
Vánoční cukroví můžete obměnit baklavou, chuťové buňky protestovat nebudou
Hobby magazín speciál
-
Frustraci vítám. Ve chvíli, kdy mě věci štvou, se dokážu nejvíc naučit, přiznává Marek Adamczyk
Host Lucie Výborné
-
Kozlíček polní nahradí salát, bršlice zase zastoupí petržel
Co vás zajímá
-
V akutních případech by někdo přesčas odsloužil, cílem není nezajistit péči, říká ředitel nemocnice
Ranní interview
-
Setkání s kytkožroutkou a švadlenou, která oblékla zlatý kočár z krumlovského zámku
Dámská jízda
-
Květiny nepotěší jen naše oči, ale jsou také k jídlu. Jídlokvětinové rady Jany Vlkové
Radioporadna
-
České premiéry: Přišla v noci láká na herecké výkony, Tonda, Slávka a kouzelné světlo na citlivost
Filmové premiéry Pavla Sladkého
-
Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza
Blízká setkání