Hobby magazín speciál
Jana Vlková: Zkuste ohromit Znojemskou pečení po kytkožroutsku
Hobby magazín speciál
![Znojemská pečeně po kytkožroutsku](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/d5eed21b3152bfc778bd0874eb9b3153.jpg?h=cf1cb6cf&itok=jgbXS2hT)
Plzeň
Místo kyselých okurek dává autorka květinových kuchařek Jana Vlková do znojemské omáčky nakládané bylinky. Strávníci bývají ohromeni nezvyklými ingrediencemi i tím, jak je jídlo s nimi dobré.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Řecká studená omáčka tzatziki s aromatickými bylinami osvěží i zasytí
Hobby magazín speciál
-
Naučná stezka Petrovicko na Sedlčansku vás provede Krajem kamenů. Ohromí vás dva obří balvany
Výlety
-
Do příběhu jsme chtěli dostat mazanost českých špionů, přibližuje novinářka seriál Extraktoři
Host Lucie Výborné
-
Kozlíček polní nahradí salát, bršlice zase zastoupí petržel
Co vás zajímá
-
Setkání s kytkožroutkou a švadlenou, která oblékla zlatý kočár z krumlovského zámku
Dámská jízda
-
Květiny nepotěší jen naše oči, ale jsou také k jídlu. Jídlokvětinové rady Jany Vlkové
Radioporadna
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 7. 2023
Pochoutkový rok