Pochoutky na talíři
Pochoutky s gurmetem Vladimírem Poštulkou
Pochoutky na talíři
Pochoutky s gurmetem Vladimírem Poštulkou
Region
Neděle na Regionu znamená i vaření v Pochoutkách Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala. V 11 hodin se u plotny sešli v rámci představovaní české kvalitní gastronomii s gurmetem a textařem Vladimírem Poštulkou. Naučili se od něj přípravu provensálské pasty s rajskými jablíčky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hovězí flank steak s brambory a rajčátky připravil Radek Příhonský, ochutnávala Lorna Vančurová
Pochoutky na talíři
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 5. 2024
Pochoutkový rok
-
Lepenice s uzeným
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování