Kuchařské čarování
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
České Budějovice
Zachaře, kuroptve i koury sekané v kostech. Nejstarší recepty z našich krajů připomene ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Řeč totiž bude o jídle v dobách svatého Václava. A samozřejmě nezapomene na tradiční svatováclavskou kachnu.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vaření ze zelí a brambor a k tomu recept na rybí polévku z výlovu Rožmberka
Kuchařské čarování
-
Odvar kůry z dubu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kuřecí čtvrtky na zelí. Připravte si skvělé jídlo kombinující jemné maso s nezaměnitelnou chutí zelí
Vaříme s Habadějem
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 2. 2024
Pochoutkový rok
-
Proč zařadit ananas do jídelníčku? Předchází zažívacím potížím a pomůže i s hubnutím
Babské rady