Pochoutky na talíři
Pochoutky s Eduardem Hrubešem při výlovu rybníku
Pochoutky na talíři
Pochoutky s Eduardem Hrubešem při výlovu rybníku
Region
Pochoutky vás vzali na výlov rybníku Musík u Dublovic na Sedlčansku. Na místě se Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal naučili kuchat kapra a také z něj udělat krásné filety. Pak si z naporcovaného kapra udělali kapří špízy se zeleninou a citronem. Všemu asistoval i moderátor Eduard Hrubeš.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Salát z uzeného pstruha od Václava Ségla
Pochoutkový rok
-
Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí
Abeceda potravin
-
Soutěž o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové
Vaříme s Habadějem
-
Setkání s provozovatelkou kempu a pak s propagátorkou komunitních zahrad ve městech
Dámská jízda
-
Voda z Daňkovy studánky prý dokázala vrátit zrak nevidomým....
Česko – země neznámá
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host