Pochoutkový rok
Salátem z uzeného pstruha od Václava Ségla rychle pohostíte i nečekané hosty
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V Pochoutkovém roce představil soutěžní recept Václav Ségl z Praskoles. Umíchal nám svěží salát z uzeného pstruha. Výrazná chuť uzené ryby se krásně doplňuje s citronem a šalotkou. Příprava je rychlá, takže vás nezaskočí ani nečekaná návštěva.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování
-
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem
-
Pochoutky s Eduardem Hrubešem při výlovu rybníku
Pochoutky na talíři
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
80 receptů a v žádném z nich není maso. Postní kuchařku sepsal šéfkuchař Pavel Drdel
Dámská jízda