Pochoutky na talíři
Martin Slezák připravil marinované vepřové žebro s nastavovanou kaší, ochutnávala Tena Elefteriadu
Pochoutky na talíři
Region
Naďa Konvalinková s Patrikem Rozehnalem vstoupili do restaurace s názvem Konírna v Praze na Maltézském náměstí. Setkali se tam s kuchařem Martinem Slezákem, který velmi dlouho pekl marinovaná vepřová žebra. K tomu udělal nastavovanou bramborovou kaši s kroupami pro zpěvačku Tenu Elefteriadu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečenou polévku z kohoutka od Jana Zmeškala vyzkoušel zpěvák Marián Vojtko
Pochoutky na talíři
-
Večer plný duet 2022 - malé ohlédnutí
Na pěknú notečku
-
Martin Brunner: Zhudebnil jsem osudy fotografa Jana Lukase
Jazzový podvečer
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Recept z Dámské jízdy: Cuketové kroužky
Dámská jízda
-
Café Na hlas - jediná kavárna v Praze, kde vás naučí zpívat
Prahou křížem krážem
-
Host: Marcel Zmožek, zpěvák, textař, hudebník
Host Dopoledne pod Ještědem