Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní stejně jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
Radio Wave
„Je spousta Čechů, kteří přijdou do plzeňské restaurace, dají si jen hlavní jídlo a stačí jim to. Pak jsou ale restaurace uzpůsobené sdílení. Ochutnávání máme v sobě. Chceme vědět, jestli to ten vedle nás nemá lepší,“ říká v Rozhovoru Martina Minhy šéfkuchař Radek David. Poslechněte si, jak pandemie koronaviru změnila kuchyni v českých prestižních restauracích a kam se podle Davida ubírá světová gastronomie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Pavel Maurer: Jsme šťastní, když jsme nacpaní. A za málo peněz
Glosa Pavla Maurera
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
-
Zákaz kouření by poškodil venkovské hostince, tvrdí prezident...
Dvacet minut Radiožurnálu
-
foodblogerka Dagmar Heřtová: Lidé konečně pochopili, že bylinky mají moc a nedá se bez nich vařit
Blízká setkání