Pochoutky na talíři
Jan Bušina připravil steak z vepřové krkovice s pečenou bramborou, ochutnávala Heidi Janků
Pochoutky na talíři
Region
Z lodní kuchyně ukotveného Green Yacht hotelu v Praze na Vltavě jsme odvysílali další díl Pochoutek na talíři. K ochutnání steaku z vepřové krkovice jsme pozvali zpěvačku Heidi Janků.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Špenátový sladký dort
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Postní kopřivová polévka na Zelený čtvrtek
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Živě od vás: Záznam přímého přenosu ze Žluté plovárny na Malé Skále
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Soutěž o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové
Vaříme s Habadějem
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Brambory jako přílohy na mnoho způsobů
Kuchařské čarování