Pochoutkový rok
U briošek a croissantů sousta neukusujeme, ale ulamujeme a jíme rukama, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
![Croissanty jsou oblíbené](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-05/896c5ea5678f50244b64fa6d88f02f80.jpg?h=4db85f4a&itok=Nmzo9_-c)
Rádio vašeho kraje
Croissanty, briošky nebo jiné máslové pečivo z překládaného těsta se už dlouho těší velké oblibě. Koupit ho můžeme nejen v pekárnách, ale dnes už také v kavárnách nebo cukrárnách. Můžeme takové pečivo vzít do ruky stejně jako koblihu, nebo ho ulamovat spíš jako chleba?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bohatě obložené velké chleby jíme raději příborem. Konzumovat cokoli v ruce na ulici je nevkusné
Pochoutkový rok
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Vánoční perníčky z Vrátek
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Průmyslová pekárna musí sytit národ, řemeslná může experimentovat
Ve vlastní šťávě
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Velikonoční svátky se blíží a pečení mazanců, beránků a dalších pochutin v těchto dnech vrcholí
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Aby pečivo dlouho vydrželo, potřebuje správně uskladnit. Zapomeňte na pytlíky i lednici
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Tip Juliany Maškrtnice: Nechce se vám péct? Dejte si cukroví přímo v kavárně už před svátky
Tip